Falstersgade 2-4, 6400 Sønderborg

Investeringsejendom i Sønderborg

Ejendommen er beliggende på hjørnet af Sjællandsgade og Falstersgade som er et attraktivt erhvervsområde i Sønderborg. På Sjællandsgade finder du virksomheder som blandt andet Fliselageret, Aps, DyrDoktor Sønderborg, Dybbøl Flag og Skiltedesign Aps, Taekwondoklub og TVIS Køkkenet. Du vil på Faltersgade blive nabo til Lagenberg Grafisk A/S.

Ejendommen rummer 2 erhvervsdele, på henholdsvis 129 m2 og 171 m2, og en bolig på 116 m2.

ERHVERV
Fra vejen bliver man mødt af en lang rødstensbygning med hvide vinduer, hvor der er gode parkeringsforhold foran bygningen. Der er en fælles indgang til, begge erhvervsdele, hvor man træder ind til en fælles gang, og derfra kan komme ind til hvert erhvervdel.

Det ene lokale bliver i dag brugt som kontor, og rummer et stort og lyst kontorlokale, hvor der er mulighed for åbent kontor. Det byder også på et tekøkken, toiletfaciliteter, ekstra kontor, baglokale/lager, og en overdækket terrasse/opbevaring til cykler.

Den anden erhvervdel har været brugt som et showroom. Her finder du et stort lokale, hvor der er bygget en mur op for at dele lokalet. Muren kan fjernes, hvis man ikke skal bruge denne. Der er også toiletfaciliteter og et lille tekøkken.

Lokalerne er store og lyse, højt til loft med hvidmalede vægge og lofter.

BOLIG
For enden af den lange rødstensbygning, er der en mindre tilbygning, og her finder du boliglejemålet.
Lejemålet består af et køkken, et badeværelse, en vinkelstue, 3 værelser og et fyr/vaskerum. Der er flisebelagt indkørsel, og plads til 2 biler. Der er også en lille have med til lejemålet.

Ejendommen fremstår vel vedligeholdt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.