Grundtvigs Alle 163, 6400 Sønderborg

Synligt Beliggende Investeringsejendom

Ejendommen, som er opført i 1962 og ombygget i 1981, består i dag af 3 lejemål. Ejendommen er opført i røde mursten, og den forreste del af bygningen ud imod vejen er vandskuret og malet grå. Taget er dels belagt med eternitplader dels med tagpap. Vinduerne er af plastic.
Forrest i bygningen med 855 m² har AS3 A/S lejet sig ind, og er i bygningen minimum til november 2021. I den midterste del af bygningen har PAJ EMS A/S til huse og disponerer over 948 m² I den bagerste del af bygningen er der et ledigt lejemål på 416 m², som aktuelt forsøges udlejet til kr. 199.680,00 + moms.
Generelt er ejendommen indvendig i rigtig god stand, og løbende vedligeholdt og renoveret ifm. de forskellige lejeres indflytning.
De forreste 855 m2 er indrettet med entre/hall, flere kontorer og undervisningslokaler, toiletter og gangarealer - der er adgang til frokoststue. De midterste 948 m2 er indrettet til produktion, testning og udvikling. Der er produktionsområder, kontorer, lager - der er adgang til frokoststue. I de bagerste 416 m2 er der kontor, mødelokale og stort kontorlandskab/showroom. Der er adgang til frokoststue og toiletter. Ud over de nævnte arealer, er der 370 m2 kælder og et større uudnyttet loft.
En spændende investeringsejendom, som giver et godt afkast til køber og som der er potentiale i.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.