Augustenhofvej 30, Augustenhof strand camping, 6430 Nordborg

Hyggelig campingplads på Nordals.

Helt ude ved Lillebælt, på hyggelige Nordals, finder du denne skønne campingplads.
Her er alt hvad alt hvad der skal bruges til en god ferie. Her er en mindre butik så gæsterne kan købe fredagsslik og morgenbrød, en legeplads til de mindste, to hoppepuder, minigolf og en mindre have til hyggelige picnics.
Campingpladsen kan huse 199 campingvogne og telte, og råder over 5 camping hytter og et mobile home. Og pladsen byder på mange forskellige faciliteter, bl.a. forefindes der køkken, opholdsstue, bad/toilet faciliteter, møntvask, puslerum, autocamper faciliteter, samt plads til rensning af fisk.
Pladsen grænser direkte ud til havet, og en trappe fører fra pladsen og ned af skrænten til stranden, hvor der kan bades, samles hul sten og bygges sandslotte.
Sammen med pladsen hører en privat bolig, i hyggelig landstil med stråtækt tag, og sprossevinduer.
Campingpladsen ligger ca. 3,5 km fra Nordborg, ca. 5 km fra golfbanen og 7,5 km fra Danfoss Universe science park. Desuden er der kun ca. 20 min kørsel til Sønderborg bymidte, hvor der er rig mulighed for indkøb, shopping, restaurant og cafe besøg. Nordals byder desuden på skøn natur med Nørreskoven, strand og søer. Ca. 4 km fra pladsen findes også Dyvig badehotel som har vundet priser for både deres mad og vin menu og som byder på intet mindre end en række gourmet oplevelser i deres brasserie, restaurant, og Tea Salon.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.