Perlegade 9, st. tv., 6400 Sønderborg

Stor erhvervsejerlejlighed på Perlegade

Erhvervslejligheden er på 1233 kvm fordelt på 684 i stueplan og 549 kvm kælder. Erhvervslejligheden er beliggende i en stor, velholdt bygning, der udover disse, indeholder 4 beboelses lejligheder, og endnu en erhvervslejlighed i stueplan..

Stueplan er indrettet med 1 stort lokale, hvor der er ind/udgang fra gågaden eller p-plads omme bag.Der er yderligere 5 mødelokaler, 1 toilet og køkken på stueplan.

Kælderen er delt i to. Den ene ende af kælderen kommer man ned til fra baglokalerne - Her er kælderen indrettet med 2 badeværelser, hvor på det ene er brusebad. Her er teknikrum, og lagerplads. Den anden ende af kælderen kommer ned ned til via en pæn trappe ved hovedindgangen - Her er der et toilet, og 2 store lagerrum.

Erhvervslejligheden er særdeles er velegnet til en stor butik/butikskæde, eller kan laves om til en restaurant, da det er ideelt med en indgang fra p-pladsen, og beliggenheden er midt i byen. Området er blandet butikker, restauranter og cafeer, og tæt befærdet året igennem. Borgen, Sønderborgs shopping center, ligger ligeledes i området, samt byens rådhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.