Madehusvej 14, Spang, 6400 Sønderborg

Æ Gårne en stor gartneri butik i Spang Sælges

Velegnet til gartneri, planteskole, havecenter m.v.

Gartneriet har været drevet siden 1988 og er et populært sted at handle blomster. De seneste år har forretningen kun haft åbent i sommerhalvåret.

Gartneriet består af 1229 m2 væksthus under tag, ca. 75 m2 Kølerum og 50 m2 lager, 360 m2 udstilling under halvtag, stort asfalteret udendørs udstillingsområde, ca. 3500 m2 bag butikken. Foran og ned langs butikken kan der parkeres.

Indgangspartiet går gennem kølerummet som er velegnet til udstilling af buketter og afskåret blomster, herfra ud til en mellem gang som forbinder væksthuset med kølerummet, lageret og det overdækkede areal.
Væksthuset er bestående af et stort salgs/udstillings areal samt to toiletter, et personalerum med køkken og et vaskerum. Her opvarmes med to store Naturgas anlæg som kan holde væksthuset på ca. 20c også om vinteren.
Det overdækkede areal indeholder et stort salgsareal og et mindre lager hvor der er elinstallationer og et gødningsblandingsanlæg og vandinstallation. I forbindelse med kølerummet er der et lager som blandt andet indeholder pappresser og plastikpresser.

Alt inventar medfølger så forretningen er klar til at kunne åbne allerede igen til næste sæson. Der er blandt andet 400 rullevogne med tilhørende bakker, vandingsborde i hele væksthuset og to udenfor, diverse reoler, en lille traktor af mærket FERRARI, indkøbsvogne, pappresser, plastikpresser, elektrisk palleløfter, køle containere, containere og meget mere.

Hele ejendommen er beliggende på 1,7 ha jord og tæt på omfartsvejen til Sønderborg og med 2 km til centrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.